2012-01-07 08:05:42• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Kos - legyen barátságosabb!

Napi horoszkóp január 7-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön alapvetően tele van jóindulattal, csak ez, a hirtelen természete miatt nem mindig látszik. Legyen barátságosabb, mutassa meg napfényesebb arcát is az embereknek. Ha így tesz, a világ hamarosan megváltozik ön körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Új lehetőségeket találhat üzleti és kapcsolati téren egyaránt. Nem biztos, hogy azonnal készpénzre váltható, amit megtalált, de nem árt jobban odafigyelni rá. Ami ma még csak kis üzlet, futó találkozás, az holnap naggyá teheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az elkövetkező napok az anyagi jólétről és biztonságról szólnak. Akár azonnal is nagyobb bevételre tehet szert, vagy valamilyen kecsegtető jó ajánlattal találkozhat. A munka megéri, ne féljen a többletterhektől!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Meg kellene edzenie a szívét. Ne hagyja, hogy minden apróság, pillanatnyi mellőzés, zavar, lehangolja a kedvét. A belső nyugalom megtalálásához segítheti valamilyen meditációs technika elsajátítása. Vagy egyszerűen csak imádkozzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kevesebb finom falat, és több mozgás: ez legyen a jelszava. Ha tanácstalan, hogy mi módon csökkenthetné a kalóriabevitelt, akkor vegyen egy diétás szakácskönyvet, vagy magazint. Attól még nem kell éheznie, ha fogyni akar.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kitartás! Rengeteg a teendője, de már látja a végét. Hamarosan nagy változások lesznek életében, erre készüljön minden erejével. Ha még nem tudja mi is az, akkor is érzi, sejti, reméli. Figyeljen az álmaira, vagy menjen jósnőhöz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma egy kicsit önfejű, amit csodálkozva konstatálhatnak azok, akik megszokták kompromisszumkészségét, türelmét. Talán néha nem árt, ha látják is önön az akaratot. Csak ne vigye túlzásba, nehogy elveszítsen egy barátot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Lehet, hogy ma eluralkodik önön a menekülési vágy. A küzdelmekből elege van, és úgy érzi, mindenből a rövidebbet húzta. Azért ha higgadtan mérlegel, ez koránt sincs így. Azért egy hétvégi utazást megtervezhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Még alig múltak el az ünnepek, és ön máris a társasági élet újabb eseményein töri a fejét. Sok melegséget és vidámságot lophat ezzel a környezetében élők szívébe. Ön a társaság lelke, és ez jó is, ha így marad.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán jobb, ha ma ön kel fel legkorábban, és hagyja el a családi otthont. Borsos kedvében van, és ez nem dobná fel szerettei hangulatát. A lehiggadáshoz javaslom a hosszú sétát a munkahelyre. A mozgás feledteti a mérgét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A zene különös örömmel töltheti ma el szívét. Talán még egyfajta kaput is megnyit önben, kaput a túliba, a belső látását tisztítja. Különösen, ha lehunyt szemmel élvezi a muzsikát. Minőségi zenére, nem rap-re gondolok…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A karrierje egyre fontosabb. Szereti amit csinál és örömét is leli benne. Csak azt ne engedje, hogy ezért munkaadói kihasználják. Nézzen körül máshol is a szakmájában. Lehet, hogy jobb lehetőséget talál, ahol anyagilag is megbecsülik.

Napi horoszkóp
(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: